Штит №98 2017

Пожертвовать на пополнение библиотеки 10 руб.


Read online / Download

Год / месяц: 2017/12

Номер: 98

Страниц: 60

Язык: Македонский

Формат: PDF - 5 MB


Штит - Журнал министерства обороны Македонии

Инфо - Состанок на министри за одбрана САД-Јадранска повелба
Интеграцијата е целта, соработката е начинот
Инфо
Конференција на началниците на ГШ на армиите од земјите-членки на А5-Јадранската повелба и САД
24 часа
25 години Баталјон на воената полиција
24 часа
13 Ноември, Ден на Инженерискиот баталјон
Едукација
Центар за изучување странски јазици
Воена опрема
Воени велосипеди
24 часа
Во посета на „Волците“
Вооружување
Јапонски ракетен систем за ПВО „Chu-SAM“
Вооружување
Тестирање на првата атомска бомба во Советскиот Сојуз
Паметници
Почит за жртвите од Големата војна
Глобал
РОПСТВО - Трагедија на модерното време
Низ историјата
Шведски крајбрежен заштитен систем
Филм
„Песочен замок“

Всего комментариев: 0
avatar