Штит №95

Пожертвовать на пополнение библиотеки 10 руб.


Read online

Download
Link 1

Год / месяц: 2017/9

Номер: 99

Страниц: 60

Язык: Македонский

Формат: PDF - 5 MB


Штит - Журнал министерства обороны Македонии

Инфо
На прва линија
Свечено одбележан Денот на Армијата на Република Македонија
Интервју
25 години континуитет и углед во земјата и надвор од неа
Промоција
„Воените генерали од Македонија 1943-2017“
24 часа
Армијата на Република Македонија успешно се справува со пожарите
Анализа
ЕУ и тероризмот во 2016 година
24 часа
„Dragoon Guardian 17“
Високо ниво на интероперабилност
Глобал
Заштита и спасување во ООН
Вооружување
„ZBD 09 Snow Leopard“
Кинески оклопен транспортер
Вооружување
„Wiesel 2 LePzMrs 120 мм“
Вооружување
„Arrow“
Израелско-американски ракетен систем со голем дострел
Низ историјата на АРМ
Началници на Генералштабот на АРМ
Генерал-полковник Драгољуб Боцинов
Филм
„Сопругата на управителот на зоолошката градина“

Всего комментариев: 0
avatar