Штит №94


Read online

Download
Link 1

Год / месяц: 2017/8

Номер: 94

Страниц: 60

Язык: Македонский

Формат: PDF - 4 MB


Штит - Журнал министерства обороны Македонии

Инфо
На прва линија
Во посета на Регионалниот центар за обука за односи со јавноста
24 часа
„Летен кампус 2017“
Вооружување и опрема
Воени часовници
Вооружување
Тежок митралез „ДШК 38“
24 часа
Падобранската специјалност во
Полкот за специјални операции
Регионална соработка
Македонски пилоти на црногорското небо
24 часа
„Saber Guardian 2017“
Анализа
Социјалните медиуми и продуктивноста на вработените
Глобал
Етика на употреба на воени роботи
Вооружување
„ACHZARIT HAPC“ - Израелски тешки оклопни транспортери
Вооружување
„McDonnell Douglas F/A-18
Hornet“ - Суперсоничен јуришен и борбен авион
Од Регионот
Подземните засолништа и бункери на Енвер Хоџа
Филм „1000 пати добра ноќ“

СКАЧАТЬ / DOWNLOAD

Всего комментариев: 0
avatar