Штит №93

Пожертвовать на пополнение библиотеки 10 руб.

Штит

Год / месяц: 2017/7

Номер: 93

Страниц: 60

Язык: Македонский

Формат: PDF - 5 MB (Read online)


Штит - Журнал министерства обороны Македонии

Инфо
Интервју со полковник Роберт Малезански
Инфо
На Денот на Воздухопловната бригада
Вооружување
Брод „SEALION-II“
Вооружување
„Карамбит“ - Современ повеќенаменски тактички нож со древно потекло
Глобал
Комитети на НАТО
Фељтон
Македонскиот идентитет за време на Oсманлиската држава
Вооружување „Ми-8/17“
Глобал
Социјалните медиуми како алатка за менаџирањето на организациите
Глобал
Глобалната безбедност на храната и политичката стабилност
Вооружување
„Tunguska“ - Руски артилериско-ракетен систем за ПВО
Глобал
Финансирање на терористичките организации и нивните актери
Јубилеи
Формирање на Армијата на Република Македонија

 

Всего комментариев: 0
avatar