Штит №92

Штит

Год / месяц: 2017/6

Номер: 92

Страниц: 60

Язык: Македонский

Формат: PDF - 5 MB (Read online)


Штит - Журнал министерства обороны Македонии

 

Инфо
На прва линија
Стратегија за борба против индивидуалниот тероризам
Промоција
На Почесната листа на Воздухопловниот универзитет
во САД
24 часа
Tивки професионалци во водите на Охридското Езеро
Вооружување
„LOCKHEED U-2“ Специјален разузнавачки авион
Вооружување
Ново српско оружје
Глобал
Европски воишта во рамките на Европското војувалиште
Фељтон
Македонскиот идентитет за време на Oсманлиската држава
Инфо
Нова генерација кандидати за пилоти
Глобал
Мисија УНИФИЛ
Смирување на тензиите по Арапско-израелската војна
24 часа
Свечено одбелаежан
Денот на Бригадата за логистичка поддршка
Вооружување
„Great Gustav“, најголемиот и најсмртоносниот топ во светот
Глобал
Средства кои се користат во современиот тероризам

Всего комментариев: 0
avatar