Штит №91

Штит

Год / месяц: 2017/5

Номер: 91

Страниц: 60

Язык: Македонский

Формат: PDF - 5 MB (Read online)


Штит - Журнал министерства обороны Македонии

 

Инфо
Промоција
„МАКЕДОНКА“ – германско сведоштво за нашето постоење
На прва линија
Стара закана – нова стратегија!
24 часа
Најмасовната единица на АРМ
Јубилеи
Македонските „волци“ успешни на меѓународната вежба „Allied Spirit VI“
Вооружување
Автомат „Стен“
24 часа
Македонското знаме симбол на независноста на РМ
Глобал
Европски воишта во рамките на Европското војувалиште
Јубилеи
75 години од формирањето на одредот „Димитар Влахов“
Вооружување
Оклопен транспортер „ПАНДУР II“
Вооружување
Руски ракетен систем „Стрела-1“
Низ историјата
Историјата за оперативната вештина
Вооружување
Автомат „Scorpion EVO 3 A1“
Филм „Гребенот Хексоу“

СКАЧАТЬ / DOWNLOAD

Всего комментариев: 0
avatar