Штит №68 2015

Пожертвовать на пополнение библиотеки 10 руб.

Штит

Год / месяц: 2015/4
Номер: 68
Страниц: 60
Язык: Македонский
Формат: PDF - 6.32 MB

Журнал министерства обороны Македонии

ЕВРОПА НЕ САКА ВОЈНА НА НЕЈЗИНА ТЕРИТОРИЈА
ТЕХНОЛОГИЈА НА ИДНИНАТА
ДЕТЕКТОР НА МИНИ ВО ОБУВКИТЕ
СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ
МОЖНОСТИ ЗА УПОТРЕБА И ПРИДОБИВКИ ВО АРМИСКИТЕ СТРУКТУРИ
РОДОВА ОБУКА
СООДВЕТНА ПОДГОТОВКА НА ВРАБОТЕНИТЕ И НА ВОЈНИЦИТЕ НА ДОБРОВОЛНО СЛУЖЕЊЕ НА ВОЕНИОТ РОК
ЗАШТИТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА
ПРИДОНЕСОТ НА ВООРУЖЕНИТЕ СИЛИ НА ЗЕМЈИТЕ ОД РЕГИОНОТ
НАТО И МЕЃУНАРОДНАТА БЕЗБЕДНОСТ
ОДБРАНБЕНИТЕ АЛАТКИ НА АЛИЈАНСАТА
КРАЈ НА ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА
70 ГОДИНИ ОД ПОБЕДАТА НАД ФАШИЗМОТ
ИНТЕРНЕТ
ИЗВОР ЗА СОБИРАЊЕ НА ПОДАТОЦИ ОД ОТВОРЕНИ ИЗВОРИ

Всего комментариев: 0
avatar