Штит №67 2015

Пожертвовать на пополнение библиотеки 10 руб.

Штит

Год / месяц: 2015/3
Номер: 67
Страниц: 60
Язык: Македонский
Формат: PDF -  6.75 MB

Журнал министерства обороны Македонии

Армиските сили во
демократските општества
Семинар
„Тактичко пенкало
Современа алатка за самоодбрана
Раководење и цивилно образование“
„Одлучна поддршка“
Од активностите на припадниците на АРМ
во мисијата во Авганистан
ДРЖАВЕН ПРОТОКОЛ
ПОТРЕБА И НОРМА ЗА ПРАВИЛНО
ФУНКЦИОНИРАЊЕ НА ДРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ
НАТО и животната средина
Институционален пристап и активности
за заштита на животната средина
ОДНОСИ СО ЈАВНОСТА
КОМУНИКАЦИСКА ПОВРЗАНОСТ ПОМЕЃУ
АРМИЈАТА И ЈАВНОСТА
СОЗДАВАЊЕ НА МАКЕДОНСКИОТ ФРОНТ
ВО 1915 ГОДИНА
Истоварување на силите на Антантата

Всего комментариев: 0
avatar