Штит №127

Пожертвовать на пополнение библиотеки 10 руб.

Год / месяц: 2020/5

Скачать журнал с
GoogleDrive
ЯндексДиск

Номер: 127

Страниц: 60

Язык: Македонский

Формат: PDF - 5 MB


Штит - Журнал министерства обороны Македонии

Инфо
На прва линија
Армијата на Република Северна Македонија со широк спектар на активности се справува со предизвиците од пандемијата
НАТО активности
Безбедноста преку партнерството во НАТО
Глобал
Пандемијата – совршен терен за ширење на екстремизмот
НАТО армии
Вооружените сили на Исланд
ОРОРСМ-активности
Општинска организација на ОРОРСМ Демир Хисар
Едукација
Следната воена доктрина
Вооружување
Руски контејнерски ракетен систем „Клуб-К“
Вооружување
„Boeing KC- 46 Pegasus“
Вооружување
„Коматсу“ – лесни оклопни возила на тркала 4х4 на јапонската армија
Вооружување
Подмолни замки на смртта
Незадолжително
Низ историјата на пандемиите
Незадолжително
Извидничко движење
Филм
„Дојди и види“

Всего комментариев: 0
avatar