Штит №125

Пожертвовать на пополнение библиотеки 10 руб.

Год / месяц: 2020/3

Скачать журнал с
GoogleDrive
ЯндексДиск

Номер: 125

Страниц: 60

Язык: Македонский

Формат: PDF - 5 MB


Штит - Журнал министерства обороны Македонии

Инфо
На прва линија
Нашето членство во НАТО е прашање на денови
НАТО-активности
Клучни принципи на функционирањето на НАТО
НАТО-активности
НАТО и животната средина
НАТО-армии
Вооружените сили на Албанија
Едукација
Теорија за стратегијата
Едукација
Адаптирање на воената етика
Вооружување
Австриски пиштол „Steyr L-A1“
Вооружување
Хеликоптер CHINA Harbin Z-20
Вооружување
MRAV „Boxer “
Повеќенаменско оклопно возило 8x8
Вооружување
Борбен нож за командоси „В-42“
Глобал
Корона вирус
Забрана за трговија со диви животни
Незадолжително
75 години од ослободувањето на
„Аушвиц“ (1)
Легендарни бегства од „Логорот на смрттa“
Филм
„Зајакот Џоџо“

Всего комментариев: 0
avatar