Штит №124

Пожертвовать на пополнение библиотеки 10 руб.

Год / месяц: 2020/2

Скачать журнал с
GoogleDrive
ЯндексДиск

Номер: 124

Страниц: 60

Язык: Македонский

Формат: PDF - 5 MB


Штит - Журнал министерства обороны Македонии

Инфо
На прва линија
Повисоки плати, подобра опрема и подобри услови за работа за припадниците на Армијата
НАТО-активности
Посета на воздухопловната база „Червиа“
Глобал
Пораст на деснокрилниот екстремизам-тероризам
Мисии на ООН
United Nations Emergency Force (UNEF) – Суецки Канал (1956 – 1967 ) II дел
НАТО-армии
Вооружените сили на Франција
Едукација
Следбеништво
Вооружување
„PUMA“ – германско борбено возило на пешадијата
Вооружување
Airbus Helicopter „H145“ („EC145“)
Вооружување
„COMMANDO Select“
Вооружување
„Либератор ФП-45“
Штос, или добра идеја?
Глобал
Како да се промени деловната култура
Незадолжително
Случајни случки се случуваат
Филм
„Варшава, 44-та“

Всего комментариев: 0
avatar