Штит №121

Пожертвовать на пополнение библиотеки 10 руб.

Год / месяц: 2019/11

Скачать журнал с
GoogleDrive
ЯндексДиск

Номер: 121

Страниц: 60

Язык: Македонский

Формат: PDF - 5 MB


Штит - Журнал министерства обороны Македонии

Инфо
Воздушното патролирање во Република Северна Македонија
Средба со проф. д-р Никола Дујовски
Македонија во НАТО – „Да, но за ЕУ ќе почекаме“
Промоција
„Критична инфраструктура: концепт и безбедносни предизвици“
НАТО-армии
Вооружените сили на Шпанија
Регионална соработка „REGEX 19“
Едукација
Интереси на партнерите во војна
Едукација
„Жени за жени во јавниот сектор“
24 часа
Празнични денови во кумановската касарна
Вежби
„Национален одговор 2019“
Вооружување
„Eurofighter Typhoon“
Вооружување
„Barracuda 4×4 Armored Wheeled
Vehicle“
Вооружување
„ЦЕЗАР“ и „АТМОС“ – основите на модерната артилерија
Филм
„Карбала“

Всего комментариев: 0
avatar