Штит №120

Пожертвовать на пополнение библиотеки 10 руб.

Год / месяц: 2019/10

Скачать журнал с
GoogleDrive
ЯндексДиск

Номер: 120

Страниц: 60

Язык: Македонский

Формат: PDF - 5 MB


Штит - Журнал министерства обороны Македонии

Инфо
„Стратегиски комуникации:
Импликации врз евроатлантските интеграции на земјите од Западен
Балкан“
НАТО-активности
НАТО и земјите кандидати за членство
НАТО-армии
Вооружените сили на
Црна Гора
Разговор со д-р Гоце Георгиев, Организација на резервните офицери на
Република Северна Македонија
Едукација
Специјално извидување
Мисии на ОН
Мисија на Обединетите нации во
Палестина (втор дел)
Вооружување
Пиштол „HK USP“
Вооружување
„Eurocopter EC725“ /
„Airbus Helicopters H225M“
Вооружување
„APC PANDUR EVO“ - оклопен
транспортер
Воени натпревари
Спартанска трка
Незадолжително
Од специјалец до врвен алпинист
Низ историјата
Животни, воени херои
Од Ханибаловиот Сура до мечето Војтек
Филм
Патот „Хиена“

Всего комментариев: 0
avatar