Штит №119

Пожертвовать на пополнение библиотеки 10 руб.

Год / месяц: 2019/9

Скачать журнал с
GoogleDrive
ЯндексДиск

Номер: 119

Страниц: 60

Язык: Македонский

Формат: PDF - 5 MB


Штит - Журнал министерства обороны Македонии

Инфо
Армијата го прослави
27. роденден
НАТО-стратегии
Стратегиски концепт на Алијансата од 1991 година
НАТО-активности
Организации и агенции на НАТО
НАТО-армии
Вооружените сили на Италија
Едукација
Оперативна вештина на специјалните сили
Мисии на ОН
Мисија на Обединетите нации во Палестина
Вооружување
Шведско борбено возило на пешадијата „CV9040“
Вооружување
Авион „ILYUSHIN 76“
Вооружување
„Валтер ПП/ППК“
Чествувања
„Сите сме деца на Илинден“ Илинденски
чествувања под крушевското небо
Заштита и спасување
Специјализирана опрема и обука за „Македонски спасител“
Глобал
Да се размислува и да се согледува на поинаков начин
Филм
„По војната“
Ресенскиот сарај - дворецот на Нијази-бег

Всего комментариев: 0
avatar