Штит №118

Пожертвовать на пополнение библиотеки 10 руб.

Год / месяц: 2019/8

Скачать журнал с
GoogleDrive
ЯндексДиск

Номер: 118

Страниц: 60

Язык: Македонский

Формат: PDF - 4 MB


Штит - Журнал министерства обороны Македонии

Инфо
НАТО-активности
Воздушно патролирање на НАТО
НАТО-армии
Вооружените сили на Словенија
НАТО-стратегии
Стратегија на флексибилен одговор
На прва линија
Борба против лажни информации
Едукација
Карактеристики на токсичното лидерство
Вооружување
Пиштол „М57“
Вооружување
„Canadair“
Вооружување
Автоматска пушка ШАК-12 - Ново чудо на руската воена индустрија
24 часа
Воени снајперски натпревари
Незадолжително
Чудни поводи за вистински војни
Низ историјата
Историја на конфликтите во Нигерија
Филм
„Герника“
Таор – родното место на Јустинијан
Први

Всего комментариев: 0
avatar