Штит №117

Пожертвовать на пополнение библиотеки 10 руб.

Год / месяц: 2019/7

Скачать журнал с
GoogleDrive
ЯндексДиск

Номер: 117

Страниц: 60

Язык: Македонский

Формат: PDF - 5 MB


Штит - Журнал министерства обороны Македонии

Инфо
Учество на состаноците на министрите за одбрана на НАТО и на форум во Брисел
24 часа
„Одлучен удар“
24 часа
„Anatolian Phoenix 19“
Конија, Република Турција
НАТО-армии
Вооружените сили на Германија
Едукација
Конференција на тема „Род, мир и безбедност“
Едукација
Важноста на дисциплината
Вооружување
„Land Rover Defender“
Вооружување
„Sikorsky S-76“
Вооружување
MRAP „Cougar“ заштитено оклопно патролно возило
Низ историјата
„Бункарт“ - Бункерите во Албанија - печат од минатиот век
Глобал
Интеграција на заедничката безбедносна и одбранбена политика на ЕУ (CSDP) со НАТО
Филм
„Лична војна“
Богомила – Колевка на богомилството и на
катарството

Всего комментариев: 0
avatar