Штит №116

Пожертвовать на пополнение библиотеки 10 руб.

Год / месяц: 2019/6

Скачать журнал с
GoogleDrive
ЯндексДиск

Номер: 116

Страниц: 60

Язык: Македонский

Формат: PDF - 5 MB


Штит - Журнал министерства обороны Македонии

Евроатлантски интеграции Јасна определба за членството во НАТО
НАТО-армии
Вооружените сили на Велика Британија
На прва линија
„Меката“ моќ на Кина во Африка и во Тајван
Едукација
Воено асистирање
Едукација
Цивилно-воена соработка
Актери во зоната на операции
24 часа
Борба против аерозагадувањето
24 часа
Врвни претставници на единицата, армијата и државата
Вооружување
Автоматска пушка „Galil“
Вооружување
„БМП-3“ - Борбено возило на пешадијата (Боевая Машина Пехоты)
Вооружување
Хеликоптер - „MIL Mi-38“
Глобал
Продор на современиот салафизам во германија
Средби
Средба со проф. д-р Темелко
Ристески, полковник во пензија
Лов и риболов
Трап-стрелаштво
Филм
„Опсадата на Жадотвил“

Всего комментариев: 0
avatar