Штит №115

Пожертвовать на пополнение библиотеки 10 руб.

Год / месяц: 2019/5

Скачать журнал с
GoogleDrive
ЯндексДиск

Номер: 115

Страниц: 60

Язык: Македонский

Формат: PDF - 5 MB


Штит - Журнал министерства обороны Македонии

Недела на НАТО
Музејска изложба
Недела на НАТО
Заедно сме секогаш посилни
Интервју со генерал-мајор Аленка Ерменц, началничка на ГШ на Војската на Словенија
Инфо
Безрезервна поддршка од Чешката Република
НАТО-армии
Вооружените сили на Португалија
24 часа
Одбележување на Денот на 1. механизирана пешадиска бригада
Недела на НАТО
Горди сме на Армијата
Вооружување
Автоматска пушка „Galil“
Вооружување
„ASLAV“ - Австралиско лесно оклопно возило на тркала 8х8
Вооружување
Хеликоптер - „AÉROSPATIALE
GAZELLE“
Незадолжително
Како да водите „тешки“ разговори: 8 совети
Едукација
Релевантноста на Сун Цу денес (втор дел)
Низ историјата
Историја на конфликтите во Јужен Судан
Филм
„Прво го убија татко ми“

Всего комментариев: 0
avatar