Штит №113

Пожертвовать на пополнение библиотеки 10 руб.

Год / месяц: 2019/3

GoogleDrive
ЯндексДиск

Номер: 113

Страниц: 60

Язык: Македонский

Формат: PDF - 5 MB


Штит - Журнал министерства обороны Македонии

Инфо
Министерката Шекеринска учествуваше на официјален состанок на НАТО во Брисел
Инфо
Нашата армија има најголемо богатство во своите луѓе
24 часа
Секогаш и секаде први
На прва линија
Жени – големи воини и војсководци
НАТО
Организација и структура на нато
НАТО-армии
Вооружените сили на Луксембург
Едукација
Карактеристики на современите мировни операции
Вооружување
Оклопно возило
„PVP Panhard“
Вооружување
„Stridsvagn“ („Strv103“)
Опрема
Како чичакот станал „чичек“
Глобал
Огнот како терористичка алатка
Незадолжително
„Малта во Воениот музеј”
Глобал
Дали сме доволно продуктивни?
Низ историјата
Историја на конфликтите во Пакистан

Всего комментариев: 0
avatar