Штит №112

Пожертвовать на пополнение библиотеки 10 руб.

Год / месяц: 2019/2

GoogleDrive
ЯндексДиск

Номер: 112

Страниц: 60

Язык: Македонский

Формат: PDF - 5 MB


Штит - Журнал министерства обороны Македонии

Инфо
Македонија ги отвори вратите и за членство во НАТО и за почеток на преговори со ЕУ
Нато-активности
Наука, истражување и технологија на НАТО
На прва линија
Енергетска дипломатија
Едукација
Цивилно-воена соработка
Едукација
Менаџмент на системот за заштита и спасување во Република Македонија
Едукација
Курс „Open Sky“
Вооружување
Oклопно возило „VBL Panhard“
Вооружување
„Stryker“ - семејство на оклопни возила
Вооружување
Борбена сачмарка - модерно и ефикасно оружје
Глобал
Сириските бегалци и нивниот пат дома
Глобал
Планирање на кариерата
Низ историјата
Историја на конфликтите во Франција
Филм
„Дванаесеттиот човек“
Убавините на Македонија
Јабланица – една од најубавите планини

Всего комментариев: 0
avatar