Штит №107

Год / месяц: 2018/9

GoogleDrive
ЯндексДиск

Номер: 107

Страниц: 60

Язык: Македонский

Формат: PDF - 5 MB


Штит - Журнал министерства обороны Македонии

Инфо
Командантот на Врховната команда на НАТО за Европа во посета на Република Македонија
24 часа
АП „Криволак“, домаќин на обуката на Копнените сили на САД за Европа
НАТО-армии
Вооружените сили на Канада
Едукација
Подготвеноста на државата за глобална криза
Едукација
Стратегија на антипристап и одбивање на простор (A2AD)
Вооружување
„Валтер П38“, најпознатиот воен пиштол на светот
Вооружување
Оклопно возило „Bushmaster 4x4“
Вооружување
„Mitsubishi“
Низ историјата
Историја на конфликтите во Северна Кореја
Низ историјата
Изгубени во транзицијата
Незадолжително
Специјалец и параглајдерист
Незадолжително
Го враќа сјајот на древните мозаици
Филм
„Коренгал“
Убавините на Македонија
Село Тресонче – најстаро мијачко село

СКАЧАТЬ / DOWNLOAD

Всего комментариев: 0
avatar