Штит №106

Год / месяц: 2018/8

GoogleDrive
ЯндексДиск

Номер: 106

Страниц: 60

Язык: Македонский

Формат: PDF - 5 MB


Штит - Журнал министерства обороны Македонии

Инфо
24 часа
„Летен кампус 2018“
Инфо
Иницијална планирачка конференција за вежбата „СЕЕСИМ 18“
Глобал
Сојузничка команда за трансформации
Едукација
Давид и Голијат
Вооружување
Во борба против беспилотните летала
Вооружување
„Patria Nemo“ – минофрлачки контејнер
Вооружување
„IS-3“ - Советскиот тенк кој ја пропушти Втората
светска војна
Глобал
Трговија со луѓе – индикатори, трендови, облици и предизвици
Глобал
Конфликти
Како да се водат разговори за да се одбегнат конфликти
Незадолжително
Позитивни ефекти од учењето и играњето шах
Незадолжително
Македонски рубин
Филм
„Логор Рентген“
Убавините на Македонија
Радожда

СКАЧАТЬ / DOWNLOAD

Всего комментариев: 0
avatar