Штит №105

Пожертвовать на пополнение библиотеки 10 руб.

Год / месяц: 2018/7

Read online
Download

Номер: 105

Страниц: 60

Язык: Македонский

Формат: PDF - 5 MB


Штит - Журнал министерства обороны Македонии

Инфо
Македонија и САД - силно стратешко партнерство, заеднички цели, интереси и вредности
24 часа
„Adriatic Strike 18“
Глобал
Историја на конфликтите во Сирија
Едукација
Ведемаер - стратегиски мајор
Вооружување
„Cessna“
Вооружување
Кинески носач на авиони
„CV16 Liaoning“
Вооружување
„IFV Dardo“ - Италијанско борбено возило на пешадијата
Глобал
Радикализација на децата
Џихадистичка медреса во Италија
Фељтон
САД И Македонската револуционерна организација
Незадолжително
Шах
древна игра со воена симболика и терминологија
Бинарен код
10 типови на хакери и начини за пристапување до информациите
Филм
„Крајот на патувањето“

Всего комментариев: 0
avatar