Штит №104

Пожертвовать на пополнение библиотеки 10 руб.

Год / месяц: 2018/6

Read online
Download

Номер: 104

Страниц: 60

Язык: Македонский

Формат: PDF - 5 MB


Штит - Журнал министерства обороны Македонии

Инфо
Македонија и САД - силно стратешко партнерство, заеднички цели, интереси и вредности
На прва линија
Најмладите жртви на милитантната идеологија
24 часа
Прва жена – командир на борбена единица
Глобал
Контрола на вооружувањето
Едукација
„За војната“ Релевантноста на Клаузевиц денес
Едукација
Мобинг и разрешување на конфликти на работно место
Вооружување
Оклопен транспортер „VAB“
Вооружување
„ТАМ 2 C“ Тенкот со „мајското сонце“
Вооружување
Хеликоптер „Marine One USMC“
Незадолжително
Кучињата во служба на АРМ
Бинарен код
Дигитални криптовалути
Безбедносни ризици и предизвици
Нова книга
„Современ менаџмент на системот за заштита и спасување “
Филм
„Чин на храброст“

Всего комментариев: 0
avatar