Штит №103

Пожертвовать на пополнение библиотеки 10 руб.

Read online / Download

Год / месяц: 2018/5

Номер: 103

Страниц: 60

Язык: Македонский

Формат: PDF - 5 MB


Штит - Журнал министерства обороны Македонии

Инфо
На прва линија
НАТО-недела
Инфо
НАТО-работилница за координација на воени партнерства
24 часа
Свечено одбележан Денот на Првата механизирана пешадиска бригада
Инфо
„Геопросторни подготовки при одговор при катастрофи“ - обука за системот NICS
Глобал
Разузнавачката заедница во креирање на националната безбедносна и надворешна политика
Поводи
Родова еднаквост во Република Македонија
Едукација
Историска форензика со оперативен дизајн: Битката кај Хидасп
Вооружување
„МП 446 Викинг“
Вооружување
„C-27 Spartan“
Глобал
Војната во Јемен
Глобал
Улогата на хуманитарците во конфликтните средини
Бинарен код
Најчести интернет-закани
Филм
„Дванаесетмина силни“

 

Всего комментариев: 0
avatar