Штит №102

Пожертвовать на пополнение библиотеки 10 руб.

Read online / Download

Год / месяц: 2018/4

Номер: 102

Страниц: 60

Язык: Македонский

Формат: PDF - 6 MB


Штит - Журнал министерства обороны Македонии

Инфо
На прва линија
Родови перспективи во одбраната
Инфо
Стратегиски комуникации и јавна дипломатија
Глобал
Врховен командант на сојузничките сили во Европа (SACEUR)
Копнени сили на НАТО
Поводи
Иновациите – движечка сила на едно општество
24 часа
Од дневникот на мировникот
Македонска фурна во Кабул
Вооружување
Рачна бомба „М75“
„ARV Coyote“ - Канадско извидувачко оклопно возило
Глобал
Случувањата во Либија по падот на Гадафи
Глобал
Сексуално вознемирување на работното место
Фељтон
Односот на Соединетите Американски Држави кон македонското прашање од 19 век до крајот на Првата светска војна
Филм
„Данкирк“
Убавините на Македонија
Селото Гари - бисерот на Мијачкиот крај

Всего комментариев: 0
avatar