Штит №100

Пожертвовать на пополнение библиотеки 10 руб.

Read online / Download

Год / месяц: 2018/2

Номер: 100

Страниц: 60

Язык: Македонский

Формат: PDF - 5 MB


Штит - Журнал министерства обороны Македонии

Инфо
Интервју
Радмила Шекеринска министерка за одбрана на Република Македонија
На прва линија
Помеѓу демократските принципи и верската слобода
Едукација
Хибридно војување
Едукација
Хибридна коалиција за хибридни закани
Фељтон
Македонско-американските односи низ историјата
Вооружување
„VBM Freccia 8х8“
Вооружување
Импровизирани експлозивни направи
Вооружување
„Boeing KC-135 Stratotanker“
Глобал
Сојузничка команда за операции
Глобал
Социјалните медиуми како алатка за радикализација
(Случај ПАКИСТАН)
Глобал
Миграција и обезбедување на границата
Изложба
70 години со планините
Филм
„Меган Ливи“

Всего комментариев: 0
avatar