Mbrojtja №8 2017

Mbrojtja

Год / месяц: 2017/8
Номер: 8
Страниц: 52
Язык: Албанский
Формат: PDF - 2 MB

Mbrojtja - Центральный орган Министерства обороны Албании


FINANCIM AMERIKAN
8 Pastrohen nga municionet zonat e ndotura në Kordhocë dhe Picar
INTERVISTA
19 Për femrat nuk ka kufizime në akses dhe kompetenca
EMËRIME
29 Kolonel Ekland Dauti në krye të batalionit të Policisë Ushtarake
FORCA TOKËSORE
23 Çertifikohen kursantët e Kursit X të Forcave Speciale
HISTORI
50 Skënderbeu, epokë e re historike

Всего комментариев: 0
avatar