Mbrojtja №7 2017

Mbrojtja

Год / месяц: 2017/7
Номер: 7
Страниц: 52
Язык: Албанский
Формат: PDF - 4 MB

 
Mbrojtja - Центральный орган Министерства обороны Албании

Jens Stoltenberg:
9 Shqipëria po luan rol të rëndësishëm në NATO

Resolute Support
18 Eksperiencë dhe bashkëpunim
Forca Ajrore
13 Kthehet nga Afganistani kontigjenti i Policisë Ushtarake
IN MEMORIUM
30 Shuhet Arseni Stroka ish-Komandanti i Shkollës së Bashkuar
histori
49 Aleatët dhe Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë partizane

СКАЧАТЬ / DOWNLOAD

Всего комментариев: 0
avatar