Mbrojtja №5 2019

Пожертвовать на пополнение библиотеки 10 руб.

Год / месяц: 2019/5

Скачать журнал с
GoogleDrive
ЯндексДиск

Номер: 5

Страниц: 52

Язык: Албанский

Формат: PDF - 4 MB

 

Mbrojtja - Центральный орган Министерства обороны Албании

5 Helikopterët “Black Hawk”
do të modernizojnë
Forcat Ajrore
Bashkëpunimi
9 Më 1 korrik, Franca me atashe ushtarak rezident në Tiranë
PU dhe Batalioni Special në Rinas
8 Xhaçka: Ushtria-perimetër sigurie në aeroportin “Nënë Tereza”
Misioni
13 Së shpejti ushtarakët
tanë në Sudanin e  Jugut
histori
50 Synimet dhe përpjekjet e Italisë fashiste për pushtim

Всего комментариев: 0
avatar