Mbrojtja №4 2019

Пожертвовать на пополнение библиотеки 10 руб.

Год / месяц: 2019/4

Скачать журнал с
GoogleDrive
ЯндексДиск

Номер: 4

Страниц: 52

Язык: Албанский

Формат: PDF - 20 MB

 

Mbrojtja - Центральный орган Министерства обороны Албании

11 Siguria e Ballkanit-esenciale për sigurinë e Aleancës
Gjeneral brigade Shehu
25 Konferenca “Gruaja,
Paqja dhe Siguria”
Xhaçka në Komandën e Bashkuar të NATO -s
18 Admirali Foggo: Shqipëria është një anëtare e denjë e
Aleancës
Bashkëpunimi
30 Nëndetësja turke “TCG
GÜR S-357” në Portin e
Durrësit
Opinion
47 NATO, familja e kombeve të lira

Всего комментариев: 0
avatar