Mbrojtja №12 2016

Mbrojtja

Год / месяц: 2016/12
Номер: 12
Страниц: 52
Язык: Албанский
Формат: PDF - 4 MB

 
Mbrojtja - Центральный орган Министерства обороны Албании

12 Gjeneral brigade Dedë Prenga, zëvendësshef i SHP të FA Projektbuxheti 2017
15 250 mjete të blinduara amerikane ceremonia
14 Manushaqe Shehu e para gjenerale femër në FA analizë
43 Kriptimi ose arti i komunikimit të sigurt histori
47 Gjergj Basta, Strateg dhe filozof i shquar i luftës

Всего комментариев: 0
avatar