Mbrojtja №11 2016

Mbrojtja

Год / месяц: 2016/11
Номер: 11
Страниц: 52
Язык: Албанский
Формат: PDF - 4 MB

 
Mbrojtja - Центральный орган Министерства обороны Албании

Kodheli në Arabinë Saudite
10 Një fillim i mirë për marrëdhënie ushtarake
“Albanian Lion 16”
18 Stërvitja e përbashkët e koduar shqiptaro-britanike
Qeveria Shqiptare vendos:
15 Forcat Detare në operacionin e NATO-s në detin Egje analize
42 Ambiciet ushtarake ruse dhe mjetet e saj financiare histori
45 Gjaku shqiptar në venat e Evropës

Всего комментариев: 0
avatar